Bloesemremedies en de Orchid Airsprays

sprays van bloesemremedies

Bloesemremedie spray Ziele Licht zorgt voor de manifestatie van je ziel op aarde

 

De meest gebruikte manier om bloesemremedies in te nemen is vanuit een verdunning. In sommige situaties wordt ook wel eens gekozen om ze direct vanuit het stockflesje te gebruiken. Dit is meestal wanneer de klachten erg oud zijn en/of wanneer er al fysieke problemen zijn. Wil je echter niets innemen en toch van de werking van bloesemremedies profiteren, dan kun je een spray nemen of eventueel zelf maken van de bloesemremedies en de essentiële oliën.

 

De Orchid sprays zijn uniek. Iedere spray wordt liefdevol in de intuïtieve omgeving van Noord-Zweden met de hand gemaakt. Met een spray kun je makkelijker de omgeving, je praktijkruimte reinigen of je snel beschermen tegen de invloeden van buitenaf.  De airsprays zijn gemaakt om je makkelijker te laten omgaan met de uitdagingen van iedere dag. Ze geven je kracht en ruimte, waardoor je beter in je eigen centrum kunt blijven en zo je energie kunt herstellen. Door het gebruik van een spray kan er nieuwe kracht en energie binnenkomen en zal er zich een energieveld rondom je vormen die te maken heeft met het thema van de airspray. Alle sprays bevatten meerdere bloesemremedies van Bloesem Remedies Nederland en 100% zuivere, zo veel mogelijk biologische essentiële oliën van Primavera. De essentiële oliën geven elke spray zijn eigen unieke aroma en verlengen het helend effect van de bloesemremedies in de omgeving waarin ze gebruikt worden. Door de kwaliteit van de bloesemremedies in de sprays wordt vastzittende energie in je persoonlijk energieveld (aura) getransformeerd. De spray zal ook de vastzittende en toxische energie uit de omgeving transformeren. Spray om je heen, je

sprays van bloesemremedies

De acht sprays van bloesemremedies.

omgeving, je huis, op je werk, in de auto, in de hotelkamer etc. Ze zijn ook uitstekend te gebruiken bij het reinigen van ruimtes en in de Feng Shui om de energieën in de omgeving te reinigen of te veranderen.

 

Er zijn acht sprays: de Bescherming Formule, de Joy Formule, Kinder Magie, Liefde Formule, Ontspannings Formule, Reinigings Formule, Wilde Vrouw en als laatste nieuwe het Ziele Licht, een spray die niet alleen is gemaakt van bloesemremedies en essentiële oliën, maar ook met de Schüssler celzouten.

 

Spray Ziele Licht

De spray Ziele Licht zorgt voor de manifestatie van je ziel op aarde. Ze geeft bescherming, zorgt voor aarding en zet je stevig neer. Voor het vinden van je spirituele weg met de bescherming van het licht en de engelen. Geeft de veiligheid, die je nodig hebt om je eigen weg te gaan. Helpt met het loslaten van oude problemen, waardoor je jezelf beter op aarde kunt neerzetten. Bevat de biologische essentiële oliën van bergamot, grapefruit, rozenhout en een vetiver bourbon van dertig jaar oud. De bloesemremedies die in deze spray zitten zijn:

Bloesemremedie Zielelicht spray

Bloesemremedie Ziele Licht spray

* De Engelwortel voor de bescherming vanuit de spirituele wereld en ze versterkt de hulp van hogere, ondersteunende en liefdadige krachten. Ze geeft “engelbescherming”, speciaal wanneer je de drempel naar “de andere kant” overschrijdt, zowel bij de geboorte als bij het overlijden. Ze geeft meer spirituele ontwikkeling van het bewustzijn en ze versterkt het vermogen om liefdadige spirituele krachten in je leven en werk te ervaren.

* De Integratie remedie, dit is een remedie voor de integratie, bescherming en verwerking van oude niet geïntegreerde emoties. Deze emoties hebben niet kunnen integreren, omdat je op een bepaald moment de grip op je leven bent kwijtgeraakt en de gevolgen hiervan niet hebt kunnen verwerken. Ze helpt je om het oude los te laten en geeft je het inzicht hoe je problemen zijn ontstaan. Die kunnen onder andere te maken hebben met oude relaties, oud verdriet, misbruik en alle situaties waarin je geen controle meer over je leven had.

* Het Spirituele pad zorgt voor spirituele groei en de ontwikkeling vanuit een hoger bewustzijn. Ze zorgt dat je je spirituele weg kunt vinden. Wanneer je in het verleden andere keuzes hebt gemaakt en het materiële de eerste prioriteit is geworden. De remedie brengt je op de weg van je ziel en zorgt ervoor dat je je hoogste prioriteit, de groei van je ziel, gaat ontwikkelen. De remedie begint de keuzes die je in het verleden hebt gemaakt te veranderen en laat je inzien dat zonder spiritualiteit het materiële niet bestaat en andersom.

* De Wijnruit is voor spirituele bescherming, speciaal voor het gebied boven de kruin. Ze geeft je bescherming en laat je er bewust van worden, dat iemand of iets je energie probeert af te tappen, je probeert geestelijk te beïnvloeden of je probeert te verstoren. De remedie zuivert de “schoorsteen”, de verbindingslijn van de kruin naar het hoger zelf. De Wijnruit geeft inzicht in oude diep verborgen angsten en helpt met de verwerking ervan. De Wijnruit laat je vanuit je gevoel handelen. Wanneer je te precies bent, maakt deze remedie je gemakkelijker.

* De Wilde Bertram zorgt ervoor dat je je eigen weg gaat en dat je je eigen keuzes maakt, zonder de beïnvloeding van anderen. Ze beschermt je op de weg die je gaat en laat je naar je eigen zuivere normen en waarden luisteren. Ze laat je op eigen benen staan en brengt je eigen gedachten en visies naar buiten, zonder te moeten steunen op de ander. Ze geeft je zekerheid en vertrouwen en het inzicht dat je uiteindelijk zelf moet kiezen en je keuzes en vragen niet moet laten afhangen van de informatie die anderen geven. (Ook van b.v. gidsen.)

* De Zielsveiligheid een combinatie voor een diepere integratie van je veiligheid. Wanneer je je niet veilig voelt op aarde en geen vertrouwen meer hebt in het grote geheel en je je klein en minderwaardig voelt. Ze zorgt ervoor dat je je niet laat meeslepen door je omgeving of familie, maar dat je de kracht hebt om bij jezelf blijven. Vooral ook belangrijk wanneer er regelmatig momenten terugkeren, die te maken hebben met voodoo, aftap en negatieve beïnvloeding en die zorgen voor een blokkering van je manifestatie op aarde. Doordat de zielsveiligheid naar een dieper aspect van bescherming gaat, kunnen oude blokkeringen worden losgelaten en kan er nieuw licht in het bewustzijn integreren.

 

De spray Ziele Licht bevat als enige spray ook verschillende Schüssler mineralen.

* Het bevat de Calcium fluoratum nr. 1 die zorgt voor je bescherming, zodat je geen muren meer om je heen hoeft te zetten. De energie van de Calcium fluoratum komt vrij wanneer je ontspant, waardoor de bescherming niet meer nodig is. Bijzonder goed, wanneer je altijd maar een goede indruk moet maken bloesemremedies orchid-logoen daardoor gaat verstarren en bevriezen en je het gevoel hebt dat je voortdurend in je bestaan wordt bedreigd.

* De Silicea nr. 11 is belangrijk wanneer je geleerd hebt jezelf uit te schakelen om je omgeving te kunnen waarnemen, door het missen van vertrouwen in jezelf. Overgevoelig voor je omgeving. Wanneer je als kind bijvoorbeeld hoorde: was jij maar niet geboren. Silicea geeft zelfvertrouwen en zorgt ervoor, dat je je grenzen kunt gaan aangeven, zodat je kunt voldoen aan de eisen die worden gesteld.

* De Cuprum arsenicosum nr. 19 geeft een betere samenwerking tussen het mannelijke en het vrouwelijke. Beperkingen uit het verleden, zoals het niet kunnen ontvangen van liefde of het niet kunnen geven van liefde aan de ander, kunnen door deze integratie losgelaten worden.

* De Zincum chloratum nr. 21 is voor het laten zien wie je werkelijk bent, zonder verstoringen van buitenaf. Laat het licht – de ziel, het vrouwelijke – binnenkomen. Openstaan en ontvangen van vrouwelijk kracht en creativiteit, voorbij verstorende emoties en beperkende gedachten.

 

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

info@bloesemremedies.com

Tel: 077-3987826

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix