Magie van Manifestatie, 2 november Utrecht: maak werk van je wensen

manifestatie

Magie van Manifestatie

Wil je eindelijk eens een concrete stap zetten in de richting van de verwezenlijking van die droom waar je al jaren mee rondloopt? Of zou je er juist graag achter komen wat jouw diepste wens is?

Wil je graag een concreet actieplan om de gewenste veranderingen in je leven ook daadwerkelijk in gang te zetten? Neem dan deel aan onze workshop die je op een speelse wijze leert kennismaken met de universele natuurwet van de aantrekkingskracht en hoe je deze wet juist voor je kunt laten werken!

 

Wat bieden we je?

Op 2 november a.s. in Utrecht organiseren we een inspirerende dag waar je leert hoe je de door jou gewenste werkelijkheid creëert. Of het nu gaat om een kleine wens of een grote droom. Onze workshop geeft je hoopvolle en verrassende inzichten in de kracht van je gedachten en de werking van de Wet van de Aantrekkingskracht zoals beschreven in het boek ‘Het jaar van de uil’ van Pascale Bruinen. Met behulp van onze Magie van Manifestatie toolkit, een concreet stappenplan dat jou brengt van wens naar werkelijkheid, wordt dit inzicht vervolgens vertaald naar praktische toepasbaarheid in jouw dagelijks leven.

De workshop wordt gegeven door voormalig officier van justitie en nu boekenschrijfster Pascale Bruinen en executive coach Egbert Brons.

Doe je mee met de workshop dan krijg je ook nog een exemplaar van het boek van Pascale Bruinen ‘het jaar van de uil’. Kosten: 140 euro all-in.

Opgeven kan via deze link: https://pascalebruinen.com/event/workshop-magie-van-manifestatie-zaterdag-2-november-2019-in-utrecht/.

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix