Amma in 15+16 oktober weer in Nederland

amma

Op dinsdag 15 en woensdag 16 oktober 2019 is Amma weer voor een tweedaags bezoek in Nederland, als onderdeel van een tour langs 11 Europese steden.

Tijdens dit programma in de expo in Houten is het mogelijk om Amma’s darshan te ontvangen. Dat zijn zegeningen van Amma persoonlijk.

Amma’s programma is vrij en zonder kosten toegankelijkReserveren is niet nodig. Er worden weer duizenden mensen verwacht.

Locatie:

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Gratis tickets voor Amma’s darshan worden vanaf een uur vóór elk programma aan iedereen persoonlijk uitgedeeld, op volgorde van binnenkomst. Reserveren is niet mogelijk. Tijdens het programma is volop informatie over o.a. Amma’s Embracing the World projecten, meditatie en yoga en de Amma Centrums in Nederland en België. In het restaurant zijn heerlijke Indiase & Westerse snacks en maaltijden verkrijgbaar.

In 1998 kwam Amma voor het eerst in Amstelveen. Van 2001 tot en met 2009 kwam Amma naar de Maaspoort in ‘s-Hertogenbosch. Sinds 2010 vindt Amma’s programma plaats in de Expo Houten.

Meer informatie: https://amma-in-nederland.nl

Duizenden bezoekers voor Amma

Duizenden bezoekers voor Amma.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix