Nieuw boek: Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam

Een nieuwe spirituele kijk op de kruisiging en opstanding die de mensheid heling brengt. Medium Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot Reint hebben het boek ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ van hun gidsen Maria Magdalena en Jezus ontvangen. Het boek is deel 4 in de serie ‘Maria Magdalena en Jezus’.

 

Dit nieuwe boek, hun dertiende, zet 2000 jaar aannames over de kruisiging en de opstanding op zijn kop. Het gehele gebeuren is veel betekenisvoller en liefdevoller dan we ooit leerden. De nieuwe inzichten stellen uit ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ mensen in staat om misvattingen weg te nemen en schuldgevoelens verbonden met de kruisiging te helen.

 

Veel vraagstukken komen in dit wonderbaarlijke ‘Paasverhaal’ van ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ aan de orde:

Waarom is de kruisiging het belangrijkste ritueel ooit op Aarde?

Wat betekent de kruisiging werkelijk voor de mensheid?

Waarom heeft Jezus zich laten kruisigen?

Wat was de rol van zijn partner Maria Magdalena?

Wat gebeurde er werkelijk tijdens de kruisweg? Aan het kruis? In het graf? En bij zijn opstanding?

Wat was de werkelijke rol van Judas?

Hoe kon Jezus opstaan uit de dood?

Wat is een lichtlichaam en hoe heeft Jezus dit kunnen creëren?

En wat is de spirituele betekenis van het lichtlichaam voor de mensheid?

 

 

Jezus en Maria Magdalena

Maria Magdalena en Jezus

Reacties van een groep voorlezers over ‘Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam’ zijn zeer enthousiast.

Variërend van: ‘Nu weet ik eindelijk hoe het echt zit’, ‘Het beste boek dat ik ooit gelezen heb’, ‘Ik ben constant emotioneel als ik aan het lezen ben’, ‘Ik kan het niet achter elkaar door lezen’, ‘Het is te heftig, ik val van de ene verbazing in de andere’, ‘Het liefdesniveau in dit boek is oneindig hoog’ tot ‘Dit boek is een heling voor de gehele mensheid.’

 

 

Over Gabriela en Reint Gaastra-Levin:

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Gabriela en Reint Gaastra-Levin

Het Argentijns/Nederlandse medium en geneeskundige Gabriela Gaastra-Levin en haar echtgenoot, voormalig jurist en journalist, Reint Gaastra zetten samen de hedendaagse leer van Maria Magdalena en Jezus over de Goddelijkheid van de mens in de wereld via hun ‘Maria Magdalena en Jezus Wereldschool’.In 2002 publiceerden zij hun eerste boek met als titel ‘De Goddelijkheid van de mens Deel I – Openbaringen van Maria Magdalena, Jezus en Maria’. Inmiddels hebben zij dertien boeken in samenwerking met de spirituele meesters geschreven. In 2017 werd Gabriela door de lezers van spiritueel magazine Paravisie gekozen tot ‘Medium van het Jaar’.

 

 

 

Maria Magdalena en Jezus Deel 4: Jezus kruisiging en opstanding in een lichtlichaam, eerste druk – 272 pagina’s – ISBN 978 908 26397 97 – Follow Your Heart Publishing

Voor informatie kijk op:

https://www.followyourheartpublishing.nl/

https://mariamagdalenaenjezus.nl/boek-jezus-zijn-kruisiging-en-opstanding-in-een-lichtlichaam/

Boek Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam

Boek Jezus zijn kruisiging en opstanding in een lichtlichaam

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix