Spirituele reis naar Bali: Balance the Male & Female Energies – 15-24 juni

Spirituele reizen Bali 2020

Het eiland Bali ligt precies op het kruispunt van de mannelijke en de vrouwelijke leilijn/dragonlines van onze Aarde. Dat maakt de energie erg speciaal op dit eiland en daarmee ook de spirituele reis naar Bali: Balance the Male & Female Energies, van 15 tm 24 juni 2020. Deze energie is ook terug te vinden in de berg Agung Agung, de mannelijke energie en de berg Agung Batur, de vrouwelijke energie.

 

Na onze aankomst op vliegveld Denpasar voor deze spirituele reis naar Bali gaan we naar het stadje Ubud, het culturele hart van Bali, wat midden tussen de schitterende rijstvelden ligt. Ubud staat bekend om zijn (Hindoestaanse) cultuur, kunst en ambachten.
We verblijven hier twee dagen om te wennen aan de nieuwe omgeving, om ingrediënten voor onze essences te kopen, Balinese tempelkleding te kopen, een wandeling door het stadje te maken en heerlijk te eten bij de diverse restaurantjes.

 

De dag daarna vervolgen we de spirituele reis naar Bali via een schitterende tocht door de bergen naar het middelpunt tussen de twee belangrijke spirituele bergen waar een prachtige retreatplek gedurende de dagen helemaal voor ons is.(!)

 

Hoog gelegen kijkt het uit over de rijstvelden en je kan de het blauw van de zee zien.
We bezoeken o.a. watervallen, een Boeddhistische tempel van Quan Yin, warm waterbaden en heilige bronnen. Ook maken we tijdens deze spirituele reis naar Bali een boottocht naar wilde dolfijnen en snorkelen in het koraalrif.

 

Op speciale plekken gaan we tijdens deze spirituele reis naar Bali mediteren, onze high frequence essence maken, ochtend yoga (easy), ceremonies en Balinese blessings ontvangen, offerings, healing en sound healing, waterceremonies en een ritueel voor de Summer Solstice!

 

https://www.yoena.nl/reis-aanbod-2020.html

 

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix