Cursus Thuiskomen in jezelf en de wereld (september)

Thuiskomen

In september 2020 start de cursus Thuiskomen in jezelf en de wereld, een cursus die ons helpt te zijn waar we zijn, zodat we van daaruit vrij, verbonden en voluit kunnen leven.

Waar veel andere cursussen groei en bewustwording nastreven, ligt de focus van Thuiskomen op het verbinden met precies wie je bent en waar je bent.

 

De cursus Thuiskomen is gebaseerd op het uitgangspunt dat alles met elkaar verbonden is en alles zijn plek heeft – ook bijvoorbeeld egoïsme, conflict, weerstand en angst. Als we ons kunnen verbinden met alles wat er speelt, vooral in onszelf, dan krijgt het leven de kans om zijn helende werk te doen. Dan doen wij automatisch wat nodig is voor onze eigen heling en vervulling, en voor die van de wereld.

Als we helemaal mogen zijn zoals we zijn, zonder ons mooier te maken dan we zijn, dan kunnen we de volle rijkdom van onszelf gaan ervaren. We kunnen het leven en onszelf dan gaan vertrouwen en voluit leven.

 

De cursus Thuiskomen biedt concepten, oefeningen en handvaten om meer ontspannen en verbonden, open en vrij in het leven te staan en zo tot volle bloei te komen.

We maken kennis met het diepe en transformerende werk van Jason Shulman, die de kabbala, het boeddhisme en de moderne wetenschap verbindt tot een eigen visie op nondualiteit en een praktisch pad tot menselijk zijn.

 

De cursus Thuiskomen wordt gegeven door Eddie Doolan en Maris Könning.

 

Meer informatie over de cursus Thuiskomen kun je vinden op www.ontwaaktleven.nl, in het artikel ‘De derde weg’ op deze site of via mail: ontwaakt.leven@gmail.com.

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix