Aandachtvol leren aanraken? Introductie cranio-sacraal cursus – van juni tm septemberni

Introductie basiscursus cranio-sacraal pcsa

De Peirsman Cranio Sacraal Academie biedt regelmatig introductieworkshops voor wie kennis wilt maken met deze aandachtvolle manier van aanraken en meerdere malen per jaar een meerdaagse Basiscursus. Daarnaast is het ook mogelijk om bij de PCSA een volledige HBO-conform opleiding tot craniotherapeut te volgen.

 

Aandachtvolle aanraking is rustgevend en helend voor mensen. En de aanraking in cranio gaat nog een stuk dieper. In de cursussen van de PCSA leert jouw systeem om zó aanwezig te zijn, dat je cliënt zich op vele lagen gedragen, gezien en gehoord voelt. Cranio laat op een heel zachte manier vrijkomen wat vast zit, waardoor je als mens je volledig potentieel kan benutten.

 

Of je nu nieuwsgierig bent naar wat Cranio voor jou persoonlijk kan betekenen, of werkt als therapeut, masseur, coach, yoga beoefent, graag mediteert of op zoek bent naar een nieuw beroep, je zult tijdens de introductieworkshop of de basiscursus ontdekken hoe Cranio je leven en werk kan verrijken.

Cranio raakt, raakt aan, raakt aan de essentie van het leven!

 

De komende introductieworkshops cranio-sacraal:

17 juni 2020 in Bussum

 

De komende meerdaagse cursussen cranio-sacraal:

4-7 juni 2020 Basiscursus in Dilsen BE

17-20 september 2020 Basiscursus in Bussum

 

Nieuwsgierig naar cranio? Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Een indruk van de Academie krijg je via deze YouTubefilm.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix