Spirituele evenementen geannuleerd door corona

Spirituele evenementen geannuleerd door c Coronavirus_COVID-19_virus

13 maart 2020 – Overal in het land worden (ook) spirituele evenementen geannuleerd als gevolg van de verspreiding van het coronavirus. De spirituele beurzen van Paraview in Breda (14-15 maart), de Complementair- en Massagevakbeurs in Amersfoort (14-15 maart). Ook de groots opgezette open dag van de Academie voor Geesteswetenschappen in Utrecht (15 maart) is afgelast om verspreiding van het coronavirus in te dammen. En er zijn veel meer spirituele evenementen geannuleerd.

Zie daarvoor ook ons festival- en beurzenoverzicht. 

Na de persconferentie met de minister-president Rutte met maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus op 12 maart, is het hard gegaan met de annuleringen van evenementen. In de persconferentie werd dor de MP organisatoren van evenementen met meer dan 100 personen gevraagd deze te annuleren, dan wel uit te stellen.

Hieraan wordt massaal gehoor gegeven, ook door organisatoren van spirituele evenementen. Er zijn nu tal van spirituele evenementen geannuleerd.

Opvallend is dat evenementen op korte termijn – dat wil zeggen binnen 3-4 dagen – wel met haast worden geannuleerd, maar dat organisatoren de kat uit de boom kijken voor events die over een week of enkele weken op de agenda staan.

Kijkend naar het buitenland – Duitsland, België, Frankrijk en Spanje – valt op dat de preventieve maatregelen die daar worden genomen verder gaan dan die in Nederland. Overal worden scholen gesloten, gelden restricties op reizen en zelfs aan de Nederlandse grens voert de Duitse politie grenscontroles uit.

 

 

 

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix