Meditatieweekend met Orna Ralston, sjamaan en zangeres

orna raston meditatieweekend

Op Volle Kracht Vooruit – Meditatieweekend met Sjamaan en Zangeres Orna Ralston

 

In een recent interview dat Orna Ralston in Zwitserland gaf, gaat ze in op wat deze tijd van mensen vraagt. “Door het effect van het virus is alles onder een vergrootglas komen te liggen.  Innerlijk, relaties, samenleving. In die zin gaat het meer over kwetsbaarheid dan over het virus.”

https://www.youtube.com/watch?v=L4358DoLs1w  (hele interview)

 

Het Meditatieweekend met Orna Ralston is van 17- 19 juli in Kloosterburen.

Tijdens dit weekend, zowel voor vrouwen als mannen, dompelen we ons onder in onze Hersenen en ons Hart. Hoe kunnen we omgaan met een sterk veranderende buitenwereld. We krijgen inzicht waar onze innerlijke wereld toe in staat is.

Orna Ralston is een professioneel zangeres, liefdevolle, krachtige en humorvolle sjamaan en spiritueel leraar. Ze heeft de intuïtieve gave van helder horen en voelen. Ze heeft de gave hemel en aarde te verbinden, creëert een veilige omgeving waarin je jezelf kunt ontmoeten, inzicht verkrijgen en helen. Orna Ralston werkt met  Zingen, Klank, Frequenties en zelf ontwikkelde Meditatie vormen. www.ornaralston.ch.

Locatie van het weekend is Herberg het Klooster www.herberghetklooster.nl te Kloosterburen. Dit is een ruime, comfortabele plek die aan de RIVM-richtlijnen voldoet.  Kosten voor het weekend: bijdrage Orna €240.Verblijf en verzorging 1-pers. kamer € 125 en 2-persoons € 100.

Voertaal is Engels, Nederlandse vertaling aanwezig.

 

Weekend voor vrouwen – ‘Sacred Womanhood’ – 30 oktober tm 1 november

 Dit jaar biedt Orna Ralston van 30 oktober- 1 november ook een weekend voor alleen vrouwen ”Sacred Womanhood” en in November van dit jaar start een meerjarige training voor vrouwen, Asherah.

Voor vragen en aanmelden mail naar jennyke kuiper klankgebed2019@ziggo.nl.

https://www.youtube.com/watch?v=L4358DoLs1w

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Print deze pagina

Over de auteur

Bovenstaand artikel is geplaatst door de redactie van Koorddanser. Wil je de auteur van dit artikel een bericht sturen, mail dan naar redactie@kd.nl.

Laat een bericht achter

Je moet ingelogd zijn om een bericht te plaatsen.

Powered by Ambrix